Pályázatok 2018-11-21T13:56:03+00:00

Pályázatok

Az európai uniós pályázatok igénybe vételének alapfeltétele, hogy a vállalkozás vállaljon bizonyos energiahatékonysági fejlesztést. Könnyen belátható, hogy aki nem figyel ezekre a szempontokra, az komoly versenyhátrányba kerül konkurenciájával szemben.

Természetesen egy-egy épület tulajdonosát, üzemeltetőjét az érdekli, hogy mekkora befektetéssel, milyen megtérüléssel tudja energetikailag korszerűsíteni a meglévő épületét.
Azt pedig, aki a pályázati pénzt adja (  EU vagy a Magyar Állam ), az érdekli, hogy mennyi pályázati pénzzel mennyi szigorúan ellenőrzött széndoxid kvótához jut.

Cégünk által készített Energiakoncepció feltárja a veszteségeket, a lehetőségeket és sorrendbe állítja, mikor, és milyen jellegű beruházás mellett milyen eredmény érhető el .

Kimutatja a széndioxid csökkenés mértékét, amely feltétele az energetikai pályázatoknak.
Javasoljuk, hogy ne a pályázat kiírásakor kezdje el fejlesztési igényeit átgondolni és az ehhez kapcsolódó energetikai tanulmányt előkészíteni.

Pályázatok
középvállalkozások
részére

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel” című felhívás.

Pályázatok
középvállalkozások
részére

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel”
című felhívás.

Pályázatok
mikro-, kis és középvállalkozások
részére

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében” című felhívás.

GINOP-4.1.1-8.4.4-16
pdf download
VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 kódszám
pdf download
GINOP-1.2.3-8.3.4-16 kódszám
pdf download

Kérje ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatásunkat!

Pályázati adatlap letöltése >>